SEURA

DANCE FLOW KUOPIO ry

Dance Flow Kuopio ry on kantanut nimeä Tanssiseura J&V, kesäkuun 2019 loppuun saakka. Tanssiseura J&V ry on perustettu aikoinaan kuopiolaisten Tanssiseura Jatsarit ry:n ja Tanssikerho Viäntäjät ry:n yhdistyessä. Nimen piti olla vain ”työnimi”, mutta siitä tulikin pitkäaikainen nimi seurallemme. Dance Flow:n nimi päivitettiin uudempaan seuran brändin uudistuessa vuoden 2019 heinäkuun alussa. Samalla seuramme muutti uusiin, upeisiin toimitiloihin.

Toiminta-ajatuksena on turvata ja edistää laadullisesti hyvää kilpa- ja Rock´n´Swing -tanssien harrastustoimintaa, kilpaurheilua ja yhteistyötä tanssiharrastusta lähellä olevien organisaatioiden kanssa.

Dance Flow Kuopio ry on yksi Suomen suurimmista tanssiurheiluseuroista. Tuhannet savolaiset ovat näiden vuosien varrella kehittäneet tanssitaitoaan seuramme järjestämissä harjoituksissa ammattitaitoisten valmentajiemme opastuksella. Vahvat henkilö- ja ohjausresurssit takaavat laadukkaan tanssinopetuksen kuopiolaisille ja lähiseutujen tanssinharrastajille.

Seuramme on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen. Lajivalikoimastamme löytyy tarjottavaa niin kilpatanssin sekä Rock’n’Swing -tanssien, kuin pyörätuolitanssienkin harrastajalle.

Seuramme valoisat ja avarat harjoitussalit sijaitsevat keskeisellä paikalla kauppapaikka Birgerin tiloissa, osoitteessa Väliköntie 4.

Tarjoamme opetusta kaiken tasoisille tanssijoille, aivan aloittelijoista aina SM-tasolle tanssiviin saakka. Parimme ovat saavuttaneet loistavaa menestystä niin rock&swing- kuin kilpatanssipuolellakin. Opetusta on tarjolla lähes joka viikon jokaisena iltana.

Loistavasta kilpailumenestyksestä huolimatta suurin osa jäsenistämme tanssii ihan omaksi ilokseen, kehittääkseen kuntoaan ja tavatakseen mukavia ihmisiä. Mikäpä sen mukavampi tapa seurustella mukavien immeisten kanssa, kun yhteisen rytmin löytäminen tanssiparketilta.

Olipa mielessäsi siis häävalssin opettelu, pyörätuolitanssin harjoittelu, rock&swingin reipas askellus tai kiihkeä kilpailu-ura, niin tervetuloa mukaan. 

Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset!

Dance Flow on mukana Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen Tähtiseura-laatuohjelmassa, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Dance Flow:lle on myönnetty Tähtimerkki osoituksena laadukkaasta työstä lasten ja nuorten valmennuksessa. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat Tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtikuviossa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi. Voit lukea lisää Tähtimerkistä klikkaamalla alla olevaa Tähtiseura-logoa.