Latinalaistanssien SM-kilpailut

Kuopio 5.2.2022

Latinalaistanssien SM-kilpailut

Kuopio 5.2.2022

Tervetuloa Latinalaistanssien SM-kilpailuihin Kuopioon 5.2.2022!

Hyvät kilpailijat, huoltajat, kannustusjoukot ja yleisö! Olette kaikki lämpimästi tervetulleita Kuopioon, vuoden innostavimpaan ja kiihkeärytmisimpään tanssitapahtumaan, jossa Suomen parhaat latinalaistanssien taitajat kisaavat Suomen mestaruuksista.

YLE TV2 tekee kilpailuista 1-1,5 tunnin koostelähetyksen joka tullaan esittämään 2-3 viikkoa kilpailuiden jälkeen. Kilpailut juontaa Satu ”Sutu” Markkanen ja urheilutoimittaja Kaj Kunnas haastattelee kilpailijoita ja luo tunnelmaa yhdessä Sutun kanssa. Musiikista vastaa DJ Maksy.

Kuopio-halli muuttuu 5.2.2022 tanssin taikamaailmaksi, jotta sekä kilpailijat että katsojat kokisivat unohtumattoman tanssielämyksen. Koko kilpailupäivä tullaan myös striimaamaan, jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan loistavasta tanssiurheilusta. Oheisohjelmassa tulee olemaan katsottavaa ja koettavaa koko perheelle, myös perheen pienimmille.

Tanssi tekee hyvää

Tanssiurheiluseura Dance Flow Kuopio ry on päättänyt lahjoittaa 20 % vuoden 2022 latinalaistanssien suomenmestaruuskilpailujen pääsylipputuloista edistämään lasten ja nuorten mielenterveyttä ja hyvinvointia. Hyväntekeväisyyskohteeksi on valittu kuopiolainen Setlementti Puijola ja siellä tehtävä lasten ja nuorten seksuaaliväkivalta- ja kasvatustyö.

Yrityksille etuja. Näkyvyyttä televisiossa & kilpailussa, tanssikursseja ja tanssin glamouria!

Kilpailuinfo

Täältä löydät kootusti päivittyvät tiedot kilpailijoille sekä yleisölle. Ilmoittautumistiedot, aikataulut, ohjeet, majoitusedut ym.

Liput

Osta liput lippukaupasta.

Sijainti

Kuopio-halli, Opistotie 4, 70200 Kuopio

Ruokapalvelut

Kuopio-hallissa on mahdollisuus hyvin monipuoliseen ruokailuun. Ruoka-, kahvi, virvoke- ja välipalatarjonnasta vastaavat PeeÄssän ruokavaunut sekä kahviot.

Yhteistyössä