Latinalaistanssien SM-kilpailut

Kuopio 21.5.2022

Latinalaistanssien SM-kilpailut

Kuopio 5.2.2022

latin SM -kilpailuiden kuvia saatavilla!

Löydät Dance Flow:n 21.5.2022 Kuopio-hallissa järjestämistä Latin SM -kilpailuista tehdyn kuvakansion linkistä: https://drive.google.com/drive/folders/1wiDG4qqFafrfwl6epB1F5ib-sAHS56Hy?usp=sharing

Kuvia saa jakaa vapaasti ei-kaupallisissa tarkoituksissa, kuten sosiaalisessa mediassa. Säilytäthän vesileiman kuvassa näkyvillä mikäli mahdollista, jos se rajautuu pois, niin mainitsethan ystävällisestä kuvaajan.

Suuri kiitos latin SM -kilpailuihin osallistuneille pareille
ja huikealle yleisölle!

Suomen Tanssiurheiluliiton tiedote 21.5.2022

Kuopion Dance Flow ry järjesti tänään lauantaina 21.5. näyttävät ja mukaansatempaavat latinalaistanssien SM-kisat Kuopio-hallissa. Kuopio-hallin ilmiasu sai paljon kiitoksia yleisöltä, ja kilpailupaikan koettiin jopa päihittävän kansainväliset areenat.

Kaikista kirkkaimman mitalin vei upeasti champion-sarjassa Swivel Salon oma pari László Kalmár – Kastanja Rauhala. Miko Sirolinna – Silja Rantala (Vakita Vantaa) sijoittui hopealle ja voittajien tapaan Saloa edustava pari Markus Ranta – Alisa Heino (Vilpas DanceSport Salo) sijoittui pronssille.

TeamHSDS Helsinkiä edustavat Kaapo Tusa ja Madeleine Tigerstedt voittivat kultaa nuorison sarjassa. Toiseksi samaisessa sarjassa sijoittuivat Nikita Haruns ja Anastasija Prikul (TKMaster Helsinki) sekä kolmanneksi Elias Saastamoinen ja Emmiina Alimattila (La’Team Kaarina).

Junioreiden sarjassa ensimmäiseksi sijoittuivat helsinkiläinen pari Nikita Shchurov – Angelina Ignatyeva (TKMaster Helsinki). Eero Pulli ja Anni Vilmi (DSCOulu Oulu) ottivat puolestaan hopeaa ja Krisjanis Caunitis ja Alexandra Sofieva (Vakita Vantaa) pronssia.

Tamperelaiset Jari Laatta ja Vilma Lahti (DanceLine Tampere) päihittivät muut seniori 1 -sarjassa voittaen ilmiömäisesti kultaa. Helsinkiläiset parit ottivat sekä hopeaa että pronssia senioreissa, kun Tommi Räty – Maria Skyttä (TeamHSDS Helsinki) sijoittui toiseksi ja Petri Järvinen – Ulla Järvinen (Star Helsinki) kolmanneksi.

Lisäksi kilpailemassa oli ilman SM-titteliä kilpailevia osallistujia. Yleisen D:n voittoon ylsi Petri Sipola ja Ida Asumaniemi (Dance Flow Kuopio) ja yleisen E:n voittoon Markus Petsalo ja Emmi Sulin-Petsalo (Dance Flow Kuopio). Näiden lisäksi lasten sarjassa kaikista parhaimmaksi tuomarit arvioivat tänään parin Mikael Lehtola – Charlotte Rissanen (DSCOulu Oulu).

Kaikki päivän tulokset ovat nähtävillä tuloslaskennan sivulla (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://stelnet.fi/tulv22/df21052022/

Päivän kilpailut ovat nähtävillä tallenteena Yle Areenassa (linkki avautuu toisella verkkosivustolla): https://areena.yle.fi/1-62511596. Tämän lisäksi sunnuntaina 5.6. näytetään tv:stä klo 14.30 alkaen kooste kilpailusta Yleltä.

Tervetuloa Latinalaistanssien SM-kilpailuihin Kuopioon 21.5.2022!

Latinalaistanssien Suomen parhaat parit lauantaina Kuopiossa

Vuoden 2022 latinalaistanssien suomenmestaruudet ratkotaan tulevana lauantaina Kuopiossa. Tämä yksi tanssiurheiluvuoden odotetuimmista ja sykähdyttävimmistä tapahtumista kerää Kuopio-halliin rakentuvaan tanssin taikamaailmaan juniorien, seniorien, nuorison ja yleisen, ns. Champion-luokan Suomen parhaimmiston mittelemään taitojaan ja kamppailemaan suomenmestaruustitteleistä.

Hallitsevat eri ikäsarjojen latinalaistanssien suomenmestarit ovat siirtyneet vuodenvaihteessa toiseen ikäsarjaan tai jättäneet keväisen Kuopion kilpailun väliin, mikä tekee avoinna olevien SM-tittelien tavoittelusta paitsi entistäkin jännittävämpää myös kiehtovaa seurattavaa.

Järjestävän seuran, kuopiolaisen Tanssiurheiluseura Dance Flow ry:n oma juniorien kaksinkertainen latinalaistanssien suomenmestaripari muutaman vuoden takaa, Lassi Kokkonen – Saaga Bruun starttaa kotiyleisön edessä ensimmäiseen Champion-luokan SM-kilpailuunsa. Nuoresta iästään huolimatta jo kokenut Suomen arvokilpailuedustuspari on tuore alle 21-vuotiaiden latinalaistanssien SM-pronssimitalistipari viime viikonlopulta. Myös seuran toinen viime viikonlopun menestyjä, uusi seniori II -ikäsarjan latinalaistanssien suomenmestaripari Mikko Mättö – Anna Jouppila-Mättö testaa puolestaan kuntoaan yhtä ikäsarjaa nuorempien joukossa, Seniori I -ikäsarjan SM-kilpailussa.

Ainutlaatuisella konseptilla toteutettu tapahtuma tarjoaa kilpailuelementtien lisäksi elämyksiä sekä katsojille että urheilijoille. Oheisohjelmassa on koettavaa koko perheelle, myös perheen pienimmille.

Päivän kilpailutapahtumat käynnistyvät klo 11 ja iltapäivän finaaliosiot klo 14. Päivä päättyy viimeisen palkintojenjaon ja uusien suomenmestareiden kiitostanssin jälkeen aikataulun mukaan klo 18:40.

Sisäänpääsyliput ovat myynnissä Lippu.fi -verkkokaupassa https://www.lippu.fi/artist/danceflow/ ja tapahtumapäivänä rajoitetusti ovelta hintaan 16,50 e/27,50 e.

Kilpailutapahtuman järjestävä Tanssiurheiluseura Dance Flow Kuopio ry lahjoittaa 20 % tapahtuman pääsylipputuloista edistämään lasten ja nuorten mielenterveyttä ja hyvinvointia. Hyväntekeväisyyskohteeksi on valittu kuopiolainen Setlementti Puijola ja siellä tehtävä lasten ja nuorten seksuaaliväkivalta- ja kasvatustyö.

Kilpailutapahtuma on nähtävissä suorana lähetyksenä Yle Areenassa. Selostuksesta vastaa Kaj Kunnas ja asiantuntijakommentaattorina toimii vuoden 2015 latinalaistanssien ammattilaisten maailmanmestari Mikko Kaasalainen. Koostelähetys päivästä nähdään Yle TV2:lla sunnuntaina 5.6.2022 klo 14:30.

Toimittajien ja valokuvaajien akkreditointi, haastattelut ja lisätietoa: Ville Väätäinen, puheenjohtaja.danceflow@gmail.com, p. 040 7769 113

Mediayhteyshenkilö kilpailupäivän aikana: Titta Kuokkanen, tittakuokkanen@gmail.com, p. 040 7594 714

Kilpailuinfo

Täältä löydät kootusti päivittyvät tiedot kilpailijoille sekä yleisölle. Ilmoittautumistiedot, aikataulut, ohjeet, majoitusedut ym.

Liput

Osta liput lippukaupasta ennakkoon.

Lippuja on myynnissä rajoitetusti suoraan ovelta.

Sijainti

Kuopio-halli, Opistotie 4, 70200 Kuopio

Ruokapalvelut

Kuopio-hallissa on mahdollisuus hyvin monipuoliseen ruokailuun. Ruoka-, kahvi, virvoke- ja välipalatarjonnasta vastaavat PeeÄssän ruokavaunu sekä Dance Flow:n kahvio.

Aikataulu

Tästä löydät kilpailupäivän tarkan aikataulun.
HUOM! Aikataulu päivitetty 19.5.2022

Ilmoittautuneet parit

Täältä löydät kootusti listauksen ilmoittautuneista pareista. Listaukset avautuvan sivuston alaosassa pdf-tiedostoina.

Tulokset

Löydät täältä pitkin kilpailupäivää päivittyvät tulokset.

Pöytäpaikat

Tapahtumaan on mahdollisuus ostaa pöytäpaikkoja, jotka ovat ns. ringside -paikkoja tanssilattian välittömässä läheisyydessä. Pöydät sijaitsevat kahdessa rivissä ja ovat lattian kolmella eri sivulla. Pöydät ovat 5 hengen pöytiä ja niistä voi ostaa yksittäisiä paikkoja tai halutessaan koko pöydän kerrallaan.

Pöytäpaikkojen koordinoinnista vastaa Katriina Lahti ja voit ostaa paikkoja lähettämällä viestin suoraan hänelle osoitteeseen katriina.lahti54@gmail.com

Pöytäpaikat ovat hinnaltaan 35€/hlö (ei sisällä tarjoiluja). Ajantasaiseen pöytäpaikkakarttaan tästä.

Tanssi tekee hyvää

Tanssiurheiluseura Dance Flow Kuopio ry on päättänyt lahjoittaa 20 % vuoden 2022 latinalaistanssien suomenmestaruuskilpailujen pääsylipputuloista edistämään lasten ja nuorten mielenterveyttä ja hyvinvointia. Hyväntekeväisyyskohteeksi on valittu kuopiolainen Setlementti Puijola ja siellä tehtävä lasten ja nuorten seksuaaliväkivalta- ja kasvatustyö.

Yrityksille etuja. Näkyvyyttä televisiossa & kilpailussa, tanssikursseja ja tanssin glamouria!