easy dance club

easy dance club (EDC)

EDC on seurassamme vuonna 2019 käynnistynyt uuden tanssimuodon ryhmä. Sequence Dancing Club -toiminta on kotoisin Englannista ja tanssimuoto on laajasti levinnyt brittiläisiin kansainyhteisöihin. Suomeen tanssin toi Uudesta Seelannista kuopiolainen pitkän linjan tanssinopettaja ja –valmentaja Raili Tilli. Täällä Savossa tanssimuoto ristittiin uudelleen ja se sain nimeksi Easy Dance Club.

Kyseessä on paritanssi, jossa tanssitaan ryhmässä samoja vuoroja ja kuvioita. Parin voi muodostaa myös samaa sukupuolta olevat ja vaikka aikuinen ja lapsi.

Tanssimuotoina ovat kilpatanssista tutut vakio- ja latinalaistanssit, mutta huomattavasti helpotettuna ja yksinkertaistettuna. Siitä kertoo tanssimuodon suomalainen nimi ”easy”. Eikä tekniikka ole etusijalla, vaan tanssin riemu, liikunta ja mukava yhdessäolo. Ohjelmaan on lisätty myös tuttuja suomalaisia tansseja.

PERJANTAI

o Ryhmä kokoontuu perjantaisin ja mukaan voit tulla täysin ilman aiempaa tanssikokemusta. Ryhmä on tarkoitettu aloittelijoille. Kyseessä on paritanssi, jossa tanssitaan ryhmässä samoja vuoroja ja kuvioita. Parin voi muodostaa myös samaa sukupuolta olevat tai vaikka aikuinen ja lapsi. Tanssimuotoina ovat kilpatanssista tutut vakio- ja latinalaistanssit, mutta huomattavasti helpotettuna ja yksinkertaistettuna.

Syyskauden kantava teema on ”perustanssit tutuksi”. Eli harjoitellaan yleisimpien paritanssien alkeita ja keskitytään
perustanssien rytmeihin sekä perusaskeliin. Paljon tanssia ei vaikeita kuvioita.

o Ryhmätunnit pidetään 2.8.-9.12.2022. Ryhmiä ei pidetä syyslomalla 21.10. Yhteensä 14 ryhmäkertaa.

o Valmentaja: Raili Tilli

o Hinta: 150€/hlö (+ jäsenmaksu) sisältää avainkoodin. HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -50% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja.danceflow(at)gmail.com

o Ilmoittaudu