Lapsille

LastenRYHMÄT dANCE FLOW:LLA

Lapsille järjestetään toimintaa niin leikki-ikäisten tanssiryhmissä, vakio- ja latinalaistanssien alkeissa kuin myös energisissä yksintanssiryhmissä. Lapsille tanssiharrastus on erittäin hyvä muoto kehittää koordinaatiota sekä fyysistä kuntoa ja kestävyyttä, mutta myös erityisesti sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista.

Mikäli lapsellasi ei ole paria ja hän haluaisi harrastaa parin kanssa vakio- ja latinalaistansseja, hänen tulee osallistua ensin ”Latin Junior” -ryhmään. Tätä kautta seuramme valmentajat tekevät yhteistyötä ja auttavat lastanne löytämään parin ja jatkamaan kohti ”Lasten startti- ja kilparyhmää”. Tällainen tavoite kannattaa kertoa valmentajalle, jolloin tämä osataan huomioida jatkoa ajatellen.

Mikäli lapsella on jo pari valmiina, voitte ilmoittautua suoraan ”Lasten startti- ja kilparyhmään”.

TIISTAI

o Ryhmä kokoontuu tiistaisin ja siinä harjoitellaan samban, cha-chan ja jiven sekä valssin, tangon ja quickstepin perusaskeleita. Tämän lisäksi myös musiikin rytmiin liikkuminen ja tansseille ominaiset asiat ovat suuressa roolissa. Lisäksi ryhmäläisille suositellaan käymään sunnuntaisin Latin Kids- tai Latin Junior -ryhmässä erillismaksulla.

o Ryhmätunnit pidetään 12.1.-11.5. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla 9.3. Yhteensä 16 opetusviikkoa.

o Valmentaja: Mika Jauhiainen

o Hinta: 80€/hlö (+ jäsenmaksu). Ensimmäinen ”kokeilukerta” on maksuton.

o Ilmoittaudu 

SUNNUNTAI

o Ryhmä on tarkoitettu 2-3 -vuotiaille lapsille yhdessä vanhemman kanssa. Vikkelät Vipeltäjät harjoittelevat perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimista yhdessä oman vanhemman kanssa.

o Ryhmätunnit pidetään 24.1.-2.5. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla 14.3. Yhteensä 14 opetuskertaa.

o Valmentaja: Taru Hoffrén

o Hinta: 60€/lapsi/kausi TAI 5€/kerta/lapsi (maksu menee vain lapsesta)

o Ilmoittautuminen ja lisätiedot: hoffrentaru@gmail.com

o Ryhmä on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille. Tanssivat Tähdet harjoittelevat perusliikuntataitoja ja helppoja koreografioita sekä ryhmässä toimimista.

o Ryhmätunnit pidetään 24.1.-2.5. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla 14.3. Yhteensä 14 opetuskertaa.

o Valmentaja: Taru Hoffrén

o Hinta: 60€/lapsi/kausi TAI 5€/kerta/lapsi (maksu menee vain lapsesta)

o Ilmoittautuminen ja lisätiedot: hoffrentaru@gmail.com

o Junioreille (11-15 vuotiaat) suunnattu yksintanssiryhmä, jossa tanssitaan mm. samban, merenquen ja salsan kuvioita sekä askelsarjoja ja tutustutaan tanssien erilaiseen liikekieleen ja rytmeihin. Mukaan voi tulla ilman aiempaa tanssikokemusta. Tavoitteena ryhmässä on latinalaistanssimusiikkiin ja erilaisiin rytmeihin tutustuminen sekä tanssin ja liikkumisen ilo kokonaisvaltaista hyvinvointia parantaen. Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin.

HUOM! Mukaan voi tulla myös ikärajaa nuoremmat lapset.

o Ryhmätunnit pidetään 17.1.-2.5. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla 14.3., eikä pääsiäissunnuntaina 4.4. Yhteensä 15 opetuskertaa.

o Valmentaja: Taru Hoffrén

o Hinta: 80€/hlö (+ jäsenmaksu)

o Ilmoittaudu