YKSINTANSSIRYHMÄT

Latin -ryhmät

Latin -ryhmissä tanssitaan yksin latinalaistansseja sekä keskitytään tanssin iloon ja riemuun ilman suorituspaineita!
Ryhmissä ei vaadita tanssitekniikan osaamista, vaan mukaan voit tulla ilman aiempaa tanssikokemusta.
Näissä ryhmissä tärkeintä on positiivisen ja hauskan ilmapiirin luominen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen ja jokaisen henkilökohtaisen toimintakyvyn rajoissa tanssiminen.

LavaSoolo -ryhmä

LavaSoolo -ryhmä tuo seuratanssin/lavatanssin takaisin osaksi Dance Flow:n tanssitarjontaa. Tässä ryhmässä tanssitaan lavoilta tuttuja tansseja soolona, eli yksin, sekä keskitytään tanssin iloon ja riemuun ilman suorituspaineita! Mukaan voit tulla ilman aiempaa tanssikokemusta.
Tässäkin ryhmässä tärkeintä on positiivisen ja hauskan ilmapiirin luominen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen ja jokaisen henkilökohtaisen toimintakyvyn rajoissa tanssiminen.

KEVÄTKAUDEN 2024 RYHMÄT

TIISTAI

  • Tunnit pidetään 09.01. – 16.04.2024, ryhmää ei pidetä hiihtolomaviikolla, Yhteensä 14 kertaa
  • Ohjaaja: Taru Hoffren
  • Hinta: 115€/hlö (+ jäsenmaksu). HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja@danceflow.fi

o Ilmoittaudu

KESKIVIIKKO

Tämä ryhmä sopii niin aloittelijoille, kuin pidempäänkin tanssineille ja se monipuolistaa sekä tukee loistavasti muita lajeja. Latin Synchro on loistava harrastus myös heille, jotka haaveilevat vakio- ja latinalaistanssitanssin aloittamisesta, mutta paria ei tunnu löytyvän.

Tanssit rakentuvat muodostelmakoreografioista, joissa tanssijat liikkuvat ”synchrossa”, samassa tahdissa, kukin tanssien yksilöinä. Tanssiessa harjoitellaan mm. kuvioiden tekniikkaa, vartalonkäyttöä ja musiikin tulkintaa. Tavoitteena liikunnan ilo ja monipuolisuus.

o Ryhmätunnit pidetään 10.01. – 17.04.2024. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla . Yhteensä 14 ryhmäkertaa.

o Valmentaja: Harri Kokkonen

o Hinta: 115€/hlö (+ jäsenmaksu). HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja@danceflow.fi

o Ilmoittaudu

TORSTAI

o Ryhmässä tanssitaan latinalaisrytmein mm. seuraavia tansseja: samba, jive, paso doble, salsa, merenque, bachata, reggaeton. Tavoitteena on fyysisen kunnon kohottaminen, tanssin ilo ja riemu sekä oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantaminen. Ryhmä kokoontuu torstaisin.

o Ryhmätunnit pidetään 11.01. – 18.042024. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla. Yhteensä 14 ryhmäkertaa.

o Valmentaja: Katja Vikla

o Hinta: 115€/hlö (+ jäsenmaksu). HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja@danceflow.fi

o Ilmoittaudu