YKSINTANSSIRYHMÄT

Latin -ryhmät

Latin -ryhmissä tanssitaan yksin latinalaistansseja sekä keskitytään tanssin iloon ja riemuun ilman suorituspaineita!
Ryhmissä ei vaadita tanssitekniikan osaamista, vaan mukaan voit tulla ilman aiempaa tanssikokemusta.
Näissä ryhmissä tärkeintä on positiivisen ja hauskan ilmapiirin luominen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen ja jokaisen henkilökohtaisen toimintakyvyn rajoissa tanssiminen.

KESKIVIIKKO

o Tunneilla opetellaan sambaa, cha-chaa, rumbaa, jivea ja pasodoblea. Tanssit pohjautuvat latinalaistanssitekniikoihin. Mukana on myös muita ajankohtaisia tanssikuviota.

Tanssit rakentuvat muodostelmakoreografioista, joissa tanssijat liikkuvat ”synchrossa”, samassa tahdissa, kukin tanssien yksilöinä. Tanssiessa harjoitellaan mm. kuvioiden tekniikkaa, vartalonkäyttöä ja musiikin tulkintaa.

Latin Synchro sopii täysin aloittelijoille, mutta myös jo latinalaistansseja aikaisemmin harrastaneille. Latin Synchro sopii hyvin myös monipuolistamaan ja tukemaan muita lajeja. Tässä on mahdollisuus yksintanssijoille harrastaa lajia ja myös mahdollisuus kilpailla. Loistava laji myös heille, jotka haaveilevat kilpatanssitanssin aloittamisesta, mutta paria ei tunnu löytyvän.

o Ryhmätunnit pidetään 13.1.-5.5. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla 10.3. Yhteensä 16 opetuskertaa.

o Valmentaja: Harri Kokkonen

o Hinta: 80€/hlö (+ jäsenmaksu)

o Ilmoittaudu

SUNNUNTAI

o Junioreille (11-15 vuotiaat) suunnattu yksintanssiryhmä, jossa tanssitaan mm. samban, merenquen ja salsan kuvioita sekä askelsarjoja ja tutustutaan tanssien erilaiseen liikekieleen ja rytmeihin. Mukaan voi tulla ilman aiempaa tanssikokemusta. Tavoitteena ryhmässä on latinalaistanssimusiikkiin ja erilaisiin rytmeihin tutustuminen sekä tanssin ja liikkumisen ilo kokonaisvaltaista hyvinvointia parantaen. Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin.

HUOM! Mukaan voi tulla myös ikärajaa nuoremmat lapset.

o Ryhmätunnit pidetään 17.1.-2.5. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla 14.3., eikä pääsiäissunnuntaina 4.4. Yhteensä 15 opetuskertaa.

o Valmentaja: Taru Hoffrén

o Hinta: 80€/hlö (+ jäsenmaksu)

o Ilmoittaudu

o Tämä tehokas latinalaistansseja ja lihaskuntoliikkeitä yhdistelevä, aikuisille tarkoitettu, yksintanssiryhmä on vauhdikas ja myös fyysisen kunnon kohottamisen mahdollistava ryhmätunti. Ryhmässä tanssitaan askelsarjoja mm. seuraavista tansseista: samba, jive, paso doble, salsa, merenque, bachata, conga, mambo, reggaeton. Lisäksi tuntiin kuuluu 15 minuutin tehokas lihaskunto-osuus. Tavoitteena on fyysisen kunnon kohottaminen, tanssin ilo ja riemu sekä oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantaminen. Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin.

o Ryhmätunnit pidetään 17.1.-2.5. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla 14.3., eikä pääsiäissunnuntaina 4.4. Yhteensä 15 opetuskertaa.

o Valmentaja: Taru Hoffrén

o Hinta: 100€/hlö (+ jäsenmaksu)

o Ilmoittaudu