VALMENTAJAT JA OHJAAJAT

VAKIO- JA LATINALAISTANSSIVALMENNUS

Dance Flow:n valmentajat ja ohjaajat ovat kokeneita ja koulutettuja henkilöitä, jotka tekevät työtään suurella sydämellä ja rakkaudesta lajiin. Valmentajat ja ohjaajat kouluttautuvat aktiivisesti niin varsinaisissa koulutuksissa kuin myös käytännössä tanssilattioilla.

mika jauhiainen

Mika Jauhiainen on vakiotanssien ammattilainen, ja kahdeksankertainen Suomen mestari. Hän on edustanut Suomea menestyksekkäästi myös EM- ja MM-kilpailuissa. Mikan palkintokaapista löytyy myös arvostettu Blackpool Rising Stars- voitto.

Mikalla on kansainvälisen tanssiurheilun kattojärjestön IDTA:n korkein ammattivalmentajatutkinto(Fellow) vakiotansseissa ja toiseksi korkein (Licentiate) lattareissa. Lisäksi hänellä on WDSF:n lisenssi, sekä PD:n tuomarilisenssi.

Mika on toiminut tuomarina kotimaisten SM- ja GP -kilpailuiden lisäksi myös WDSF:n MM- ja Grand Slam -kilpailuissa. Hänellä on myös Tanssinopettajain liiton tutkija eli hän voi ottaa vastaan ammattilaistutkintoja.

Toni tuominen

Toni on latinalaistanssien ammattilainen. Hän aloitti kilpatanssin harrastamisen seitsemänvuotiaana. Omalla urallaan Toni on tanssinut sekä vakio- että latinalaistansseja, mutta aikuisiässä keskittynyt pelkästään latinalaisiin tansseihin. Hän on saavuttanut useita SM-mitaleja ja edustanut Suomea EM- ja MM-kilpailuissa. Parhaimmaksi sijoituksekseen Toni nimeää ammattilaisten Blackpoolin (British open) Rising Stars Latin-kisan 3. sijan. Ammattilaisten EM-kisojen 11. sija tulee heti toisena perässä.

Toni aloitti valmentamisen jo oman kilpauran ollessa käynnissä. Vuodesta 2012 alkaen Toni on ollut päätoiminen valmentaja, jonka kotiseura on DSC Oulu, mutta hän kiertää valmentamassa tanssijoita myös kuudella muulla paikkakunnalla.

Valmentajana Toni on erittäin pitkäpinnainen ja rauhallinen sekä helposti lähestyttävä. Valmennuksessaan hän ottaa huomioon jokaisen oman taitotason. Pitkän kilpailu-uran vankalla kokemuksella Toni haluaa jakaa tietotaitoaan ja valmentaa tanssijoista hyviä kilpailijoita. Hänen ja Soilen valmentamat parit ovat saavuttaneet jo yli 40 SM-mitalia sekä edustaneet Suomea EM- ja MM-kilpailuissa. Toni on toiminut Suomen junioreiden kilpatanssimaajoukkueen vierailevana valmentajana. Parhaillaan Toni toimii Suomen Tanssiurheiluliiton tuomarivalintatyöryhmän puheenjohtajana ja vakio-lattari -työryhmän jäsenenä.

Toni on myös arvostettu arvokisatuomari, joka käy tuomaroimassa ympäri maailmaa lähes kuukausittain. Kiertäessään ulkomailla säännöllisesti, hän pysyy hyvin lajin kehityksen/suuntauksien mukana ja tuo tätä tietoutta parien valmennukseen.

soile näsänen

Soile on energinen latinalaistanssien ammattilainen, sekä luokanopettaja. Kuusivuotiaana kilpatanssin aloittaneella Soilella on takana pitkä kilpaura niin vakio- kuin latinalaisissa tansseissa. Tanssiuransa aikana Soile on välillä asunut Italiassa, siellä hän tanssi italialaisen parinsa kanssa pelkästään vakioita. Italiasta palattuaan Soile keskittyi lattareihin ja aloitti tanssimisen Toni Tuomisen kanssa.

Omalla urallaan Soile on saavuttanut useita SM-mitaleja ja edustanut Suomea PM-, EM- ja MM- kilpailuissa. Parhaimmaksi sijoituksekseen Soile nimeää ammattilaisten Blackpoolin (British open) Rising Stars Latin-kisan 3. sijan. Ammattilaisten latinalaistanssien EM-kisojen 11. sija, nuorten vakiotanssien EM-kisojen 13. sija sekä Junior Blackpoolin 6.sija ovat myös uran huippukohtia.

Soile on tiennyt jo pienestä lähtien haluavansa opettajaksi ja valmentajaksi. Kilpatanssin valmennuksen Soile aloitti jo 16-vuotiaana. Valmennuksessaan hän haluaa keskittyä kokonaisvaltaiseen kehitykseen. Tunneilla tehdään töitä hiki hatussa, mutta samalla hymy huulessa. Alusta alkaen tanssijat oppivat ”tanssi- ja urheilukulttuuria”, joka auttaa heitä tulevaisuudessa kehittämään taitojaan itseohjautuvasti. Soilen ja Tonin valmentamat parit ovat saavuttaneet jo yli 40 SM-mitalia sekä edustaneet Suomea EM- ja MM-kilpailuissa.

Soile on toiminut Suomen aikuisten kilpatanssimaajoukkueen vierailevana valmentajana ja tällä hetkellä hän on tanssiurheiluliiton uusien kilpatanssituomareiden kouluttaja ja tutkintojen tentaattori.

raili tilli

STUL A-lajivalmentaja (Taso 3), jury, valtakunnallinen tuomari, kilpailunjohtaja
PYTLI Pyörätuolitanssin valtakunnallinen tuomari ja kilpailunjohtaja
STUL koulutusvaliokunnan jäsen ja hallituksen varajäsen
Easy Dance Clubin kouluttaja ja ohjaaja

ville väätäinen

Valmentajana kuopiolainen Ville on positiivinen ja kannustava, mutta vaatii oppilailtaan myös kehitystä. Kuusivuotisella kilpaurallaan Ville Väätäinen on saavuttanut Reetta Karvisen (nyk. Jauhiainen) kanssa vakio- ja latinalaistanssien Suomen mestaruuden sekä useita GP - ja SM-finaali- ja palkintosijapaikkoja. Ville on edustanut Suomea myös useissa EM- ja MM -kilpailuissa. Oman kilpauransa Ville joutui lopettamaan 2012 ja nyt hän keskittyy pelkästään valmentamiseen.

Nuori Suomi-ohjaaja
STUL Seuraohjaaja (Taso 1)

marika Pekkarinen

Nuori Suomi -ohjaaja
Seuraohjaaja (STUL Taso 1)
Erityisryhmien ohjaaja
Seuratuomari

jarmo "pate" nuutinen

Jarmo "Pate" Nuutinen aloitti amatööriuransa Kuopiossa vuonna 1975 ja siirtyi ammattilaiseksi 1984. Patella on taustana menestyksekäs ura. Parhaimmat saavutukset ovat vuosilta 1988 EM-kilpailujen seitsemäs ja MM-kilpailujen kymmenes sija parinaan Merja Satulehto.

Vuotta myöhemmin Paten ura huipentui englantilaisen Carol McRaildin kanssa ammattilaisten latinalaistanssien MM-kilpailuissa saavutettuun seitsemänteen sijaan. Vuonna 1991 Pate palasi Englannista takaisin Suomeen keskittyäkseen tanssiurheilijoiden opettamiseen ja valmentamiseen. Hänen oppilaansa junioreista ammattilaisiin ovat saavuttaneet esim. Blackpoolissa finaalipaikkoja. Pate on toiminut myös valmentajana Suomen ja Tanskan maajoukkueissa sekä toiminut opettajana ja tuomarina yli 30 maassa. Hänet on valittu usein tuomariksi MM-kilpailuihin.

jasmin pocknell

Jasmin on lähtöisin Kuopiosta, ja hän on aloittanut kilpatanssin 7- vuotiaana. Tanssi on vienyt Jasminia ympäri Suomea ja hän vaikuttaa nykyisin Tampereella. Taskussa monta Suomenmestaruutta eri ikäluokissa, sekä edustuspaikkoja EM- ja MM kilpailuissa. Jasmin on tanssinut sekä vakioita että lattareita, mutta on erikoistunut myöhemmin vakiotansseihin.
Jasmin on käynyt valmentajakoulutuksia nuoresta asti ja vetää nykyisin Suomen Tanssiurheiluliitolle valmentajakoulutuksia. Valmentajana Jasmin on iloinen ja positiivinen.

- STUL A-lajivalmentaja (Taso 3)
- Jury
- Seuratuomari

HARRASTETANSSIEN ohjaajat

Harri Kokkonen

Vauhdikas kimppatyöntekijä, leppoisa tilannehumoristi, sana hallussa, tuloksia vaativa ohjaaja.

STUL A-lajivalmentaja (Taso 3), valtakunnallinen tuomari ja juontaja
PYTLI Pyörätuolitanssin valmentaja, valtakunnallinen tuomari ja kilpailunjohtaja
Easy Dance Club-ohjaaja, erilaisten esitysten vetäjä
PYTLI hallituksen jäsen
Aktiivina tanssinut A-luokassa 10-tanssia

Katriina Lahti

STUL seuratuomari (Taso 1), seuraohjaaja, kilpailunjohtaja ja juontaja
STUL seurakehittäjä, seuravaliokunnan jäsen
PYTLI luokittelija
Easy Dance Club-ohjaaja
Aktiivina kilpaillut A-luokassa 10-tanssia

Taru Hoffrén

Taru on kuopiolainen rempseä ja iloinen bailatino -ohjaaja. Hän on ohjannut yli kymmenen vuoden ajan eri-ikäisten ja -taitotasoisten ryhmiä.

Bailatino -ohjaaja
Bailatino Mama&Baby
Bailatino Baby
Bailatino Kids1 ja 2
Bailatino Senior
Bailatino Fitness

Annika Mustonen

Teksti tulossa...

Saaga Bruun

Teksti tulossa...

Inkeri Salo

Teksti tulossa...

Lassi Kokkonen

Teksti tulossa...

Rock’n’Swing –ohjaajat

JARKKO ja viivi jetsonen

Viivi ja Jarkko löysivät yhteisen harrastuksen swing-tanssien parista vuonna 2012. Parin ehdoton lempilaji on boogie woogie. Viivi ohjaa viikkotunneilla silloin tällöin myös soolo-jazzia. Viivi ja Jarkko käyvät ahkerasti leireillä ja valmennuksessa ympäri Suomen. Opetuksessa he vannovat hyvän perustekniikan ja musiikintulkinnan nimeen. Vähemmälläkin kuviomäärällä pärjää, kun rytmiikka, parivuorovaikutus ja vartalonhallinta ovat hallinnassa, unohtamatta musiikintulkintaa. Viivi ja Jarkko myös kilpailevat aktiivisesti boogie woogiessa ja buggissa seniori C ja yleinen C -luokissa ja pitävät esiintymisestä.

Pari on käynyt STUL seuraohjaaja -koulutuksen ja ovat tällä hetkellä STUL seuravalmentaja-koulutusputkessa. Lisäksi Viivi toimii rock'n'swing-tanssien lajivastaavana.

Terhi kuosmanen

Nuoruuden hiphop- ja breakdance-harrastuksen ja diskolattioiden kuluttamisen jälkeen Terhi löysi paritanssit ystävällisen karaokeisännän rohkaisemana ennen vuosituhannen vaihtumista. Muutaman vuoden jälkeen harrastukseen tuli lisänä kilpatanssi, seuratanssien ohjaustoiminta ja rock'n'swing-tanssit.

Terhi on käynyt useita rock'n'swing-tanssien koulutusputken osioita ja työn alla on lajien tuomarikoulutus. Hän on aloittanut syksyllä 2017 myös Suomen Tanssinopettajien liiton (STOL) tanssinopettajakoulutuksessa.

Terhi pitää kaikkia tanssilajeja yhtä arvokkaina ja toisiaan tukevina ja vaikka harrastus on käytännön syistä painottunut viime vuosina rock'n'swing-tanssien puolelle, missä on koluttu kilpailujakin, hän pitää itseään ensisijaisesti paritanssien harrastajana. Terhi on kokenut ja intuitiivinen ohjaaja, joka ohjauksessa painottaa yksilön vastuuta omasta tekemisestään tanssiparin yhteisen hyvän eteen. Ryhmien ohjaamisessa hänelle on tärkeää sekä pitää yllä avointa keskustelua että iloista tunnelmaa, mikä mahdollistaa hauskanpidon oppimisen ohessa.

kalle leskinen

Kalle ohjaa tiistain rock'n'swing -tuntien lisäksi lyhytkursseilla.