VALMENTAJAT JA OHJAAJAT

VAKIO- JA LATINALAISTANSSIVALMENNUS

Dance Flow:n valmentajat ja ohjaajat ovat kokeneita ja koulutettuja henkilöitä, jotka tekevät työtään suurella sydämellä ja rakkaudesta lajiin. Valmentajat ja ohjaajat kouluttautuvat aktiivisesti niin varsinaisissa koulutuksissa kuin myös käytännössä tanssilattioilla.

mika jauhiainen

Mika Jauhiainen on vakiotanssien ammattilainen ja kahdeksankertainen Suomen mestari. Hän on edustanut Suomea menestyksekkäästi useissa arvokisoissa, parhaimpina saavutuksina mm. EM 4. sija ja MM-kilpailuiden semifinaalipaikka. Mikan palkintokaapista löytyy myös arvostettu Blackpool Rising Stars- voitto.

Valmentajana Mika on tarkka, kannustava ja sopivan vaativa. Rauhallisella ja pedantilla valmennusotteella taidot kehittyvät varmasti jokaisen tanssijan taitotasoon sopivalla tavalla ja tahdilla. Dance Flow:lla Mika valmentaa tanssijoita E- A taitotasoilla, sekä myös lasten paritanssia aivan alkeista alkaen.

Mika on arvostettu arvokisatuomari niin kotimaisissa SM- ja GP -kilpailuissa kuin myös kansainvälisissa WDSF:n MM- ja Grand Slam -kilpailuissa. Mikalla on sekä WDSF:n tuomarilisenssi että PD:n tuomarilisenssi.

Toni tuominen

Toni on latinalaistanssien ammattilainen. Hän aloitti kilpatanssin harrastamisen seitsemänvuotiaana. Omalla urallaan Toni on tanssinut sekä vakio- että latinalaistansseja, mutta aikuisiässä keskittynyt pelkästään latinalaisiin tansseihin. Hän on saavuttanut useita SM-mitaleja ja edustanut Suomea EM- ja MM-kilpailuissa. Parhaimmaksi sijoituksekseen Toni nimeää ammattilaisten Blackpoolin (British open) Rising Stars Latin-kisan 3. sijan. Ammattilaisten EM-kisojen 11. sija tulee heti toisena perässä.

Toni aloitti valmentamisen jo oman kilpauran ollessa käynnissä. Vuodesta 2012 alkaen Toni on ollut päätoiminen valmentaja, jonka kotiseura on DSC Oulu, mutta hän kiertää valmentamassa tanssijoita myös kuudella muulla paikkakunnalla.

Valmentajana Toni on erittäin pitkäpinnainen ja rauhallinen sekä helposti lähestyttävä. Valmennuksessaan hän ottaa huomioon jokaisen oman taitotason. Pitkän kilpailu-uran vankalla kokemuksella Toni haluaa jakaa tietotaitoaan ja valmentaa tanssijoista hyviä kilpailijoita. Hänen ja Soilen valmentamat parit ovat saavuttaneet jo yli 40 SM-mitalia sekä edustaneet Suomea EM- ja MM-kilpailuissa. Toni on toiminut Suomen junioreiden kilpatanssimaajoukkueen vierailevana valmentajana. Parhaillaan Toni toimii Suomen Tanssiurheiluliiton tuomarivalintatyöryhmän puheenjohtajana ja vakio-lattari -työryhmän jäsenenä.

Toni on myös arvostettu arvokisatuomari, joka käy tuomaroimassa ympäri maailmaa lähes kuukausittain. Kiertäessään ulkomailla säännöllisesti, hän pysyy hyvin lajin kehityksen/suuntauksien mukana ja tuo tätä tietoutta parien valmennukseen.

soile näsänen

Soile on energinen latinalaistanssien ammattilainen, sekä luokanopettaja. Kuusivuotiaana kilpatanssin aloittaneella Soilella on takana pitkä kilpaura niin vakio- kuin latinalaisissa tansseissa. Tanssiuransa aikana Soile on välillä asunut Italiassa, siellä hän tanssi italialaisen parinsa kanssa pelkästään vakioita. Italiasta palattuaan Soile keskittyi lattareihin ja aloitti tanssimisen Toni Tuomisen kanssa.

Omalla urallaan Soile on saavuttanut useita SM-mitaleja ja edustanut Suomea PM-, EM- ja MM- kilpailuissa. Parhaimmaksi sijoituksekseen Soile nimeää ammattilaisten Blackpoolin (British open) Rising Stars Latin-kisan 3. sijan. Ammattilaisten latinalaistanssien EM-kisojen 11. sija, nuorten vakiotanssien EM-kisojen 13. sija sekä Junior Blackpoolin 6.sija ovat myös uran huippukohtia.

Soile on tiennyt jo pienestä lähtien haluavansa opettajaksi ja valmentajaksi. Kilpatanssin valmennuksen Soile aloitti jo 16-vuotiaana. Valmennuksessaan hän haluaa keskittyä kokonaisvaltaiseen kehitykseen. Tunneilla tehdään töitä hiki hatussa, mutta samalla hymy huulessa. Alusta alkaen tanssijat oppivat ”tanssi- ja urheilukulttuuria”, joka auttaa heitä tulevaisuudessa kehittämään taitojaan itseohjautuvasti. Soilen ja Tonin valmentamat parit ovat saavuttaneet jo yli 40 SM-mitalia sekä edustaneet Suomea EM- ja MM-kilpailuissa.

Soile on toiminut Suomen aikuisten kilpatanssimaajoukkueen vierailevana valmentajana ja tällä hetkellä hän on tanssiurheiluliiton uusien kilpatanssituomareiden kouluttaja ja tutkintojen tentaattori.

raili tilli

STUL A-lajivalmentaja (Taso 3), jury, valtakunnallinen tuomari, kilpailunjohtaja
PYTLI Pyörätuolitanssin valtakunnallinen tuomari ja kilpailunjohtaja
STUL koulutusvaliokunnan jäsen ja hallituksen varajäsen
Easy Dance Clubin kouluttaja ja ohjaaja

ville väätäinen

Valmentajana kuopiolainen Ville on positiivinen ja kannustava, mutta vaatii oppilailtaan myös kehitystä. Kuusivuotisella kilpaurallaan Ville Väätäinen on saavuttanut Reetta Karvisen (nyk. Jauhiainen) kanssa vakio- ja latinalaistanssien Suomen mestaruuden sekä useita GP - ja SM-finaali- ja palkintosijapaikkoja. Ville on edustanut Suomea myös useissa EM- ja MM -kilpailuissa. Oman kilpauransa Ville joutui lopettamaan 2012 ja nyt hän keskittyy pelkästään valmentamiseen.

Nuori Suomi-ohjaaja
STUL Seuraohjaaja (Taso 1)

marika Pekkarinen

Nuori Suomi -ohjaaja
Seuraohjaaja (STUL Taso 1)
Seuratuomari

jasmin pocknell

Jasmin on lähtöisin Kuopiosta, ja hän on aloittanut kilpatanssin 7- vuotiaana. Tanssi on vienyt Jasminia ympäri Suomea ja hän vaikuttaa nykyisin Tampereella. Taskussa monta Suomenmestaruutta eri ikäluokissa, sekä edustuspaikkoja EM- ja MM kilpailuissa. Jasmin on tanssinut sekä vakioita että lattareita, mutta on erikoistunut myöhemmin vakiotansseihin.
Jasmin on käynyt valmentajakoulutuksia nuoresta asti ja vetää nykyisin Suomen Tanssiurheiluliitolle valmentajakoulutuksia. Valmentajana Jasmin on iloinen ja positiivinen.

- STUL A-lajivalmentaja (Taso 3)
- Jury
- Seuratuomari

HARRASTETANSSIEN ohjaajat

Harri Kokkonen

Vauhdikas kimppatyöntekijä, leppoisa tilannehumoristi, sana hallussa, tuloksia vaativa ohjaaja.

STUL A-lajivalmentaja (Taso 3), valtakunnallinen tuomari ja juontaja
PYTLI Pyörätuolitanssin valmentaja, valtakunnallinen tuomari ja kilpailunjohtaja
Easy Dance Club-ohjaaja, erilaisten esitysten vetäjä
PYTLI hallituksen jäsen
Aktiivina tanssinut A-luokassa 10-tanssia

Katriina Lahti

STUL seuratuomari (Taso 1), seuraohjaaja, kilpailunjohtaja ja juontaja
STUL seurakehittäjä, seuravaliokunnan jäsen
PYTLI luokittelija
Easy Dance Club-ohjaaja
Aktiivina kilpaillut A-luokassa 10-tanssia

Taru Hoffrén

Taru on kuopiolainen rempseä ja iloinen bailatino -ohjaaja. Hän on ohjannut yli kymmenen vuoden ajan eri-ikäisten ja -taitotasoisten ryhmiä.

Bailatino -ohjaaja
Bailatino Mama&Baby
Bailatino Baby
Bailatino Kids1 ja 2
Bailatino Senior
Bailatino Fitness

Annika Mustonen

Annika on iloinen ja kannustava ryhmäliikunnan ohjaaja jo vuodesta 2008. Pääpainona hänen ohjaaja-urallaan on koreografiset soololattaritunnit, mutta Annika on ohjannut myös paljon lihaskuntoon ja liikkuvuuteen keskittyviä tunteja.
Hän on aloittanut nuorena soololattareiden parissa harrastamisen ja jatkumona kouluttautui itse Latinos- ohjaajaksi.

10 vuoden ajan Annika on ohjannut latinos-tunteja Suomen tanssistudioilla (latinos alkeet, -jatko,-edistyneet, latinosmix, dance&fit, latinos sport ja lavatanssijumppa) Kuopiossa, Tampereella ja Mikkelissä.
Mikkelissä asuessaan hän ohjasi "Lattarin Lumoa" -tunteja Mikkelissä vuosina 2017-2021 Mikkelin voimistelijoiden riveissä.

Keväällä 2020 Annika on lähtenyt mukaan Bailatino -koulutukseen, joten myös Bailatino-ohjaajan pätevyys löytyy.
Parasta tunneilla on ryhmän yhteishenki ja oppimisen riemu hikikarpaloiden valuessa otsaa pitkin!

KATJA VIKLA

Teksti tulossa...

Rock’n’Swing –ohjaajat

JARKKO ja viivi jetsonen

Viivi ja Jarkko löysivät yhteisen harrastuksen swing-tanssien parista vuonna 2012. Parin ehdoton lempilaji on boogie woogie. Viivi ohjaa viikkotunneilla silloin tällöin myös soolo jazzia. Viivi ja Jarkko käyvät ahkerasti leireillä ja valmennuksessa ympäri Suomen. Opetuksessa he vannovat hyvän perustekniikan ja musiikintulkinnan nimeen. Vähemmälläkin kuviomäärällä pärjää, kun rytmiikka, parivuorovaikutus ja vartalonhallinta ovat hallinnassa, unohtamatta musiikintulkintaa. Pari pitää kovasti myös esiintymisestä.

Viivi ja Jarkko kilpailevat aktiivisesti boogie woogiessa seniori A -luokassa Suomen grand prix -kilpailuissa sekä maailmalla world cupissa, valmentajinaan Pirjo ja Tommi Koivula. Saavutuksista mainittakoon kolme boogie woogie seniori A suomenmestaruutta ja Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen pronssi 2022.

Pari on käynyt STUL seuraohjaaja -koulutuksen ja ovat tällä hetkellä STUL seuravalmentaja-koulutusputkessa. Lisäksi Viivi toimii rock'n'swing-tanssien lajivastaavana.

Terhi TUULIKANNEL

Nuoruuden hiphop- ja breakdance-harrastuksen ja diskolattioiden kuluttamisen jälkeen Terhi löysi paritanssit ystävällisen karaokeisännän rohkaisemana ennen vuosituhannen vaihtumista. Muutaman vuoden jälkeen harrastukseen tuli lisänä kilpatanssi, seuratanssien ohjaustoiminta ja rock'n'swing-tanssit.

Terhi on käynyt useita rock'n'swing-tanssien koulutusputken osioita ja työn alla on lajien tuomarikoulutus. Hän on aloittanut syksyllä 2017 myös Suomen Tanssinopettajien liiton (STOL) tanssinopettajakoulutuksessa.

Terhi pitää kaikkia tanssilajeja yhtä arvokkaina ja toisiaan tukevina ja vaikka harrastus on käytännön syistä painottunut viime vuosina rock'n'swing-tanssien puolelle, missä on koluttu kilpailujakin, hän pitää itseään ensisijaisesti paritanssien harrastajana. Terhi on kokenut ja intuitiivinen ohjaaja, joka ohjauksessa painottaa yksilön vastuuta omasta tekemisestään tanssiparin yhteisen hyvän eteen. Ryhmien ohjaamisessa hänelle on tärkeää sekä pitää yllä avointa keskustelua että iloista tunnelmaa, mikä mahdollistaa hauskanpidon oppimisen ohessa.

kalle leskinen

Kalle ohjaa tiistain rock'n'swing -tuntien lisäksi lyhytkursseilla.