Ilmoittautuminen kilpailuihin

ILMOITTAUTUMISOHJEET KILPAILEVILLE PAREILLE JA HUOLTAJILLE

1. KILPAILUYKSIKKÖ (PARI) PERUSTETAAN KILPAILIJAKORTISTOON
Kaikki kilpailevat parit pitää olla ilmoitettu Suomen Tanssiurheiluliiton kilpailijakortistoon. Tästä
vastaa seuran DanceCore admin (empsukka1982(at)gmail.com).

Parin jäsenten pitää kirjautua Suomisportiin ja ilmoittaa DanceCore adminille heidän Sportti-ID numeronsa.

Parinvaihtotilanteissa entinen kilpailuyksikkö (pari) pitää purkaa ja uusi perustaa ja luoda DanceCoreen ennen kuin pari voi osallistua ensimmäiseen kilpailuunsa. Ilmoitathan asiasta DanceCore adminille mahdollisimman pian.

2. KILPAILULISENSSI

Voidakseen ilmoittautua kilpailuihin kilpailijan tai alaikäisen kilpailijan huoltajan on ensin ostettava kilpailulisenssi Suomisportista.

Suomisportiin ensimmäistä kertaa kirjautuessaan henkilö tunnistautuu vahvasti esim. pankkitunnuksilla, jolloin henkilöllisyys tarkistetaan väestörekisteristä. Henkilölle muodostuu automaattisesti myös tietoturvallinen yksilöivä tunniste, Sportti-ID-numero. Tämä numero myös pysyy aina samana, aivan kuten henkilötunnuskin. Henkilön (kilpailijan, liikkujan jne) ollessa alaikäinen, Suomisportissa asioinnin hoitaa laillinen huoltaja. Tällöin sekä huoltajalle että hänen Suomisportissa vahvistamilleen huollettaville syntyy oma sportti-ID. Lisätietoa https://info.suomisport.fi/palvelukuvaus/

Jatkossa Sportti-ID korvaa henkilötunnukset yksilöivänä tunnisteena, jolla lisenssi ja mahdollinen huoltajuussuhde kohdistuvat Suomisportista DanceCoreen oikealle henkilölle.

HUOM! Älä osta lisenssiä ennenkuin kilpailuyksikkö on muodostettu.

Kilpailulisenssin ostat täältä.

3. REKISTERÖITYMINEN DANCECOREEN

DANCECORE OHJEET: tästä

DanceCoren käyttö edellyttää kirjautumista järjestelmään.  Huom! Myös huoltajan tiedot on oltava järjestelmässä. Jos kirjautumisessa on ongelmia, ole yhteydessä seuran nimettyyn DanceCore adminiin, jonka yhteystiedot löydät täältä.

Seura-adminin tulee ensin perustaa tai päivittää kilpailijan voimassa olevat jäsen- ja henkilötiedot sekä Sportti-ID-numero tai syntymäaika DanceCoreen.

  • ensimmäisellä käyttökerralla käyttäjän on rekisteröidyttävä joko kilpailijana tai huoltajana
  • rekisteröitymisen jälkeen voi kirjautua tarkastellakseen lisenssitietoja ja ilmoittautuakseen kilpailuihin

Rekisteröityessään DanceCoreen kilpailija kirjoittaa itse Sportti-ID-numeronsa, jonka avulla DanceCoreen viedyt tiedot (seuran jäsenyys, kilpailuyksikön tiedot, lisenssi jne) kohdistuvat hänelle.

Alaikäisen kilpailijan huoltaja rekisteröityy DanceCoreen käyttäjänä ja tallentaa itse seuraavat henkilötietonsa:
Etunimi, sukunimi, Sportti-ID-numero. Samalla alaikäisen kilpailijan huoltaja kirjoittaa huollettavansa Sportti-ID:n. Sportti-ID:t vahvistavat huoltajuussuhteen Suomisportista DanceCoreen.

OHJE: Rekisteröityminen ja kirjautuminen täältä.

4. KILPAILUILMOITTAUTUMISET DANCECOREN KAUTTA

Kilpailuihin voi ilmoittautua syyskaudesta 2019 alkaen vain DanceCoren kautta. Tämä koskee kaikkia pareja poikkeuksetta, koska kilpailusäännöt näin määräävät. Huomaathan, että kilpailuilmoittautuminen edellyttää, että olet rekisteröitynyt DanceCoren käyttäjäksi ja että kilpailulisenssi (A tai B) on voimassa. Lisenssi ostetaan Suomi Sportista.

Kilpailuilmoittautumiset tehdään DanceCoren kautta, ja kilpailumaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
OHJE: Kilpailuilmoittautuminen tästä.

5. LISÄLUOKKA- JA ERIKOISLUOKKAILMOITTAUTUMISET
Lisääluokka- ja erikoisluokkailmoittautumiset, joihin ei voi ilmoittautua suoraan DanceCoren kautta, hoitaa myös seuran nimetty DanceCore admin.

Lisätietoja seuran DanceCore adminilta, jonka löydät täältä.