ryhmät

Dance Flow:ssa vakio- ja latinalaistanssien valmennusryhmät on jaettu ikäryhmien ja taitotasojen mukaan.

F-D–luokan pareille sekä harrastajille järjestetään viikkovalmennusta seuraohjaajien/-valmentajien ohjauksessa. Lisäksi E-D -luokan pareille järjestetään ammattivalmentajien ryhmätunteja viikonloppuisin, useamman kerran kauden aikana.

C-A -luokan pareille taas järjestetään valmennusta säännöllisesti seuran ammattivalmentajien ohjauksessa (Mika Jauhiainen sekä Toni Tuominen ja Soile Näsänen). Latinalaistanssijoille järjestetään myös ammattivalmentajien ryhmätunteja viikonloppuvalmennusten yhteyteen.

Kaikilla on mahdollisuus ottaa yksityistunteja seuran omilta valmentajilta ja ammattivalmentajilta sekä aika ajoin vierailevilta valmentajilta ja ammattivalmentajilta.

Ilmoittautuminen MyClubin kautta.

MAANANTAI

o Ryhmässä käydään läpi tarkempaa lajitekniikkaa ja tanssien karaktäärejä.

o Ryhmätunnit pidetään 11.1.-10.5. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla 8.3., eikä pääsiäismaanantaina 5.4. Yhteensä 16 opetuskertaa.

o Valmentaja: Mika Jauhiainen

o Hinta: Määräytyy osallistujien mukaan (+ kausi- ja jäsenmaksu)

o Ilmoittautuminen: Erikseen osoitteeseen titta.kuokkanen@gmail.com, kausi- ja jäsenmaksun voi maksaa MyClubin kautta

TIISTAI

o Ryhmä kokoontuu tiistaisin ja siinä harjoitellaan samban, cha-chan ja jiven sekä valssin, tangon ja quickstepin perusaskeleita. Tämän lisäksi myös musiikin rytmiin liikkuminen ja tansseille ominaiset asiat ovat suuressa roolissa. Lisäksi ryhmäläisille suositellaan käymään sunnuntaisin Latin Kids- tai Latin Junior -ryhmässä erillismaksulla.

o Ryhmätunnit pidetään 12.1.-11.5. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla 9.3. Yhteensä 16 opetusviikkoa.

o Valmentaja: Mika Jauhiainen

o Hinta: 80€/hlö (+ jäsenmaksu). Ensimmäinen ”kokeilukerta” on maksuton.

o Ilmoittaudu 

TORSTAI

o Ryhmässä harjoitellaan samban, cha-chan ja jiven sekä valssin, tangon ja quickstepin perusteita sekä peruskuviosarjoja. Tunneilla käydään läpi myös lajitekniikan perusteita ja tanssia tukevia harjoitteita sekä lajeille ominaista rytmiikkaa. Tavoitteena on oppia vakio- ja latinalaistanssien perusaskelkuvioita eri tansseihin sekä oppia kuuntelemaan musiikkia ja tuntemaan omaa vartaloa sekä vartalonkäyttöä paremmin. Myös kokonaisvaltainen hyvinvointi, ilo ja mielekäs tekeminen ovat ryhmän tärkeitä tavoitteita.

o Ryhmätunnit pidetään 14.1.-6.5. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla 11.3. Yhteensä 16 opetuskertaa.

o Valmentajat: Ville Väätäinen ja Marika Kankkunen

o Hinta: 100€/hlö (+ jäsenmaksu). Ensimmäinen ”kokeilukerta” on maksuton.

o Ilmoittaudu

o Ryhmä kokoontuu torstaisin. Ryhmässä tanssitaan läpi viittä latinalaistanssia ja viittä vakiotanssia”kilpailusuorituksin”.

o Ohjaaja: Mikko Mättö tai Jarno Bruun sekä Mika Savolainen ja Titta Kuokkanen

o Hinta: Sisältyy kausimaksuun

SUNNUNTAI

o Ryhmässä harjoitellaan samban, cha-chan ja jiven sekä valssin, tangon ja quickstepin kuviosarjoja, lajitekniikan perusteita ja tanssia tukevia harjoitteita sekä eri lajien rytmiikkaa. Viikkotunneilla käydään läpi myös kilpailemiseen liittyviä asioita, joka ei kuitenkaan ole välttämättömyys ryhmässä käynnille. Tämä tunti on tarkoitettu vähintään yhden kauden ajan harrastaneille.  Tavoitteena on oppia erilaisia vakio- ja latinalaistanssien askelkuvioita eri tansseihin sekä oppia kuuntelemaan musiikkia ja tuntemaan omaa vartaloa sekä vartalonkäyttöä paremmin. Myös kokonaisvaltainen hyvinvointi, ilo ja mielekäs tekeminen ovat ryhmän tärkeitä tavoitteita.

o Ryhmätunnit pidetään 17.1.-9.5. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla 14.3., eikä pääsiäissunnuntaina 4.4. Yhteensä 15 opetuskertaa.

o Valmentajat: Ville Väätäinen ja Marika Kankkunen

o Hinta: 150€/hlö (+ jäsenmaksu) sis. avainkoodin

o Ilmoittaudu

o Ryhmässä harjoitellaan tarkempaa lajitekniikkaa jo aiemmin opittuihin kahdeksaan tanssiin, kuitenkin pääpainopisteen ollessa kuudessa E-luokan tansseissa. Viikkotunneilla harjoitellaan myös kilpailuihin liittyviä asioita, pureudutaan syvemmälle eri lajien rytmiikkaan ja keskitytään vartalon käyttöön, jonka lisäksi tehdään myös tanssia tukevia harjoitteita. Ryhmä tukee omaehtoista vapaaharjoittelua. Tavoitteena on kehittää ja ylläpitää omaa lajitekniikkaa, vartalonkäyttöä sekä rytmiikkaa edelleen. Harjoittelu tapahtuu tanssin ilon ja riemun kautta, kokonaisvaltaista hyvinvointia ylläpitäen ja huomioiden.

o Ryhmätunnit pidetään 17.1.-9.5. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla 14.3., eikä pääsiäissunnuntaina 4.4. Yhteensä 15 opetuskertaa.

o Valmentajat: Ville Väätäinen ja Marika Kankkunen

o Hinta: 150€/hlö (+ jäsenmaksu) sis. avainkoodin

o Ilmoittaudu