ryhmät

Dance Flow:ssa vakio- ja latinalaistanssien valmennusryhmät on jaettu ikäryhmien ja taitotasojen mukaan.

F-D–luokan pareille sekä harrastajille järjestetään viikkovalmennusta seuraohjaajien/-valmentajien ohjauksessa. Lisäksi E-D -luokan pareille järjestetään ammattivalmentajien ryhmätunteja viikonloppuisin, useamman kerran kauden aikana.

C-A -luokan pareille taas järjestetään valmennusta säännöllisesti seuran ammattivalmentajien ohjauksessa (Mika Jauhiainen sekä Toni Tuominen ja Soile Näsänen). Latinalaistanssijoille järjestetään myös ammattivalmentajien ryhmätunteja viikonloppuvalmennusten yhteyteen.

Kaikilla on mahdollisuus ottaa yksityistunteja seuran omilta valmentajilta ja ammattivalmentajilta sekä aika ajoin vierailevilta valmentajilta ja ammattivalmentajilta.

Ilmoittautuminen MyClubin kautta.

MAANANTAI

Lasten oma paritanssiryhmä, jossa harjoitellaan vakio- ja latinalaistansseja. Ryhmä on tarkoitettu 7-15 -vuotiaille ja tanssiparina tässä ryhmässä voivat tanssia tyttö-poika, tyttö-tyttö tai poika-poika -parit. Ryhmä kokoontuu maanantaisin. Ryhmässä harjoitellaan samban, cha-chan, rumban ja jiven sekä valssin, tangon, foxtrotin ja quickstepin perusaskeleita, jonka lisäksi myös musiikin rytmiin liikkuminen ja tansseille ominaiset asiat ovat suuressa roolissa. Kilpaileminen ei ole pakollista, vaan voit tulla mukaan harrastusmielessä.

Tavoitteena on oppia liikkumaan musiikin tahdissa ja oppia toimimaan ryhmässä sekä parin kanssa.

o Ryhmätunnit pidetään 05.08.-16.12.2024, yhteensä 16 kertaa: tunteja ei pidetä 12.08.,16.09., 25.11., eikä syyslomaviikolla 14.10.24

o Valmentaja: Mika Jauhiainen.

o Hinta: 100€/hlö (+ jäsenmaksu), hinta ei sisällä avainkoodia ja vapaaharjoitteluoikeutta. Vapaaharjoittelumaksu maksetaan erikseen.

o Ilmoittaudu mukaan

o Ryhmässä käydään läpi tarkempaa vakiotanssien lajitekniikkaa ja tanssien karaktäärejä.

o Ryhmätunnit pidetään 5.8.-16.12.2024. Tuntia ei pidetä 12.8., 16.9, 14.10. ja 25.11.

o Valmentaja: Mika Jauhiainen

o Hinta: Määräytyy osallistujien mukaan (+ kausi- tai vapaaharjoittelumaksu ja jäsenmaksu)

o Ilmoittautuminen: Erikseen osoitteeseen tittakuokkanen@gmail.com, kausi- tai vapaaharjoittelumaksun ja jäsenmaksun voi maksaa MyClubin kautta

SUNNUNTAI

Ryhmässä käydään läpi tarkempaa lajitekniikkaa ja tanssien karaktäärejä. Ryhmä on kaikille taitoluokille.

  • Ryhmätunnit pidetään sunnuntaisin: 11.8, 25.8, 8.9, 15.9, 6.10, 20.10, 27.10, 20.11, 24.11, 15.12. Yhteensä 10 kertaa.
  • Samoille päiville voi varata yksityistunteja. Varauksia hoitaa Mikko Mättö: mikko.o.matto@gmail.com
  • Hinta 150€/hlö
  • Valmentajat: Toni Tuominen ja Soile Näsänen

o Ilmoittaudu

o Tämä tunti on tarkoitettu alusta alkajille, aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita. Ryhmässä harjoitellaan samban, cha-chan ja jiven sekä valssin, tangon ja quickstepin perusteita sekä peruskuviosarjoja. Tavoitteena on oppia vakio- ja latinalaistanssien perusaskelkuvioita eri tansseihin sekä oppia kuuntelemaan musiikkia ja tuntemaan omaa vartaloa sekä vartalonkäyttöä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, ilo ja mielekäs tekeminen ovat ryhmän tärkeitä tavoitteita.

o Ryhmätunnit pidetään 18.08.- 24.11.2024. Ryhmää ei pidetä 13.10. Yhteensä 14 opetuskertaa.

o Valmentajat: Ville Väätäinen

o Hinta: 125€/hlö (+ jäsenmaksu). Ensimmäinen ”kokeilukerta” on maksuton.

o Ilmoittaudu

o Tämä tunti on tarkoitettu vähintään kahden kauden ajan harrastaneille. Ryhmässä harjoitellaan samban, cha-chan ja jiven sekä valssin, tangon ja quickstepin kuviosarjoja, lajitekniikan perusteita ja tanssia tukevia harjoitteita sekä eri lajien rytmiikkaa. Viikkotunneilla käydään tarvittaessa läpi myös kilpailemiseen liittyviä asioita, joka ei kuitenkaan ole välttämättömyys ryhmässä käynnille. Tavoitteena on oppia erilaisia vakio- ja latinalaistanssien askelkuvioita eri tansseihin sekä oppia kuuntelemaan musiikkia ja tuntemaan omaa vartaloa sekä vartalonkäyttöä paremmin. Myös kokonaisvaltainen hyvinvointi, ilo ja mielekäs tekeminen ovat ryhmän tärkeitä tavoitteita.

o Ryhmätunnit pidetään 18.08. – 24.11.2024. Ryhmää ei pidetä 13.10. Yhteensä 14 opetuskertaa.

o Hinta: 125€/hlö (+ jäsenmaksu) hinta EI sisällä vapaaharjoittelumaksua. Vapaaharjoittelun voit valita erikseen.

o Ilmoittaudu