Ohjaajat

Dance Flown ohjaajat ovat kokeneita ja koulutettuja tanssinharrastajia, jotka tekevät "työtään" suurella sydeämellä ja rakkaudesta lajiin - sekä kukin omaansa että yleisesti tanssiin upeanan harrastuksena, liikkumistapana ja sosiaalisen kanssakäymisen muotona. Ohjaajat kouluttautuvat aktiivisesti niin varsinaisissa koulutuksissa kuin myös käytännössä tanssilattioilla.

sanni ja tero

Sanni ja Tero ovat mukana syksyllä 2017 aölameessa Suomen Tanssinopettajien liiton (STOL) tanssinopettajakoulutuksessa. Sanni ja Tero ohjaavat seuratanssien keskiviikon ryhmiä ja maanantain paritanssien suljetun tanssiotteen tunneilla.

VIIVI JA JARKKO

Viivi ja Jarkko ohjaavat tiistaisin rock'n'swing-tanssien ryhmiä ja maanantain paritanssien avoimen tanssiotteen tunneilla.

Terhi

Nuoruuden hiphop- ja breakdance-harrastuksen ja diskolattioiden kuluttamisen jälkeen Terhi löysi paritanssit ystävällisen kareokeisännän rohkaisemana ennen vuosituhannen vaihtumista. Muutaman vuoden jälkeen harrastukseen tuli lisänä kilpatanssi, seuratanssien ohjaustoiminta ja rock'n'swing tanssit. Terhi on käynyt useita rock'n'swing-tanssien koulutusputken osioita ja työn alla on lajien tuomarikoulutus.*Hän on aloittanut sykyllä 2017 myös Suomen Tanssinopettajien liiton (STOL) tanssinopettajankouluksessa. Terhi pitää kaikkia tanssilajeja yhtä arvokkaina ja toisiaan tukevina ja vaikka harrastus on käytännön syistä painottunut viime vuosina rock'n'swing-tanssien puolelle, missä on koluttu kilpailujakin, hän pitää itseään ensisijaisesti paritanssien harrastjana. Terhi on kokemut ja intuitiivinen ohjaaja, joka ohjauksessa painottaa yksilön vastuuta omasta tekemisestään tanssiparin yhteisen hyvä eteen. Ryhmien ohjaamisessa hänelle on tärkeää sekä pitää yllä avointa keskustelua että iloista tunnelmaa, mikaä mahdollistaa hauskapidon oppimisen ohessa. Terhi toimii seuratanssien ja rock'n'swing-tanssien lajivastaavana ja ohjaa näiden lajien tunneilla.

marie

Ruotsista kotoisin oleva Marie on nuoruudessaan harrastanut aktiivisesti rock'n'swing-tansseja kilpaillen niissä aina maajoukkuetasolla asti. Vahva lajityypillinen tietotaito, upea kyky tulkita musiikkia veikeästi leikitellen ja fysioterapeutin ammattitaito tekevät iloisesta Mariesta mahtavan ohjaajan, jonka tunneilla haasteet muotoutuvat kullekin ryhmälle ja jopa yksilölle sopiviksi. Marie ohjaa tiistain rock'n'swing-tanssien tunneilla ja lyhytkursseilla. Opetuskieli on pääasiassa englanti.

kalle

Kalle ohjaa tiistain rock'n'swin-tuntien lisäksi lyhytkursseilla.