KEVÄT 2024

VIIKKOKALENTERI

Kevät 2024

ILMOITTAUTUMINEN MY CLUBIN KAUTTA

Huom! Ensimmäinen kerta vaatii rekisteröitymisen.
Uusilla jäsenillä ensimmäinen "kokeilukerta" on maksuton.

MAANANTAI

17:15-18:00

LASTEN PARITANSSI

18:00-19:30

MIKAN

AD-RYHMÄ

TIISTAI

17:00-18:00

BAILATINO

18:00-19:30

ROCK’N’SWING

TASO 1 (alkeet)

19:30-21:00

ROCK’N’SWING

TASO 2

18:00-18:30

VIKKELÄT

VIPELTÄJÄT

(2-3 VUOTIAAT)

Keskikok- sali

KESKIVIIKKO

16:00-17:15

PYÖRÄTUOLITANSSIN

VIIKKORYHMÄ

17:15-18:15

LATIN SYNCHRO

18:15-19:15

Easy Dance Club

EDC

TORSTAI

17:30-18:15

VAKIO

-PRACTISE

18:15-19:00

LATIN

-PRACTISE

19:00-20:00

SOOLOLATTARIT.

(iso sali)

 

19:00-21:00

ROCK’N’SWING

VAPAAHARJ.

(keskikok. sali)

PERJANTAI

18:00-20:00

ARGENTIINALAINEN

TANGO

LAUANTAI

00:00-00:00

SUNNUNTAI

15:00-16:00

AD -LATTARIT/

LATTARIPRACTICE

16:30-17:30

VAKIO- JA

LATINALAISTANSSIN

ALKEIS-JATKORYHMÄ

17:30-18:30

VAKIO- JA

LATINALAISTANSSIN

HARRASTERYHMÄ

18:00-21:00

ROCK’N’SWING

VAPAAHARJ.

(keskikok.sali)

KEVÄÄN RYHMÄT

MAANANTAI

o Lasten oma paritanssiryhmä, jossa harjoitellaan vakio- ja latinalaistansseja. Ryhmä on tarkoitettu 7-15 -vuotiaille ja tanssiparina tässä ryhmässä voivat tanssia tyttö-poika, tyttö-tyttö tai poika-poika -parit. Ryhmä kokoontuu maanantaisin. Ryhmässä harjoitellaan samban, cha-chan, rumban ja jiven sekä valssin, tangon, foxtrotin ja quickstepin perusaskeleita, jonka lisäksi myös musiikin rytmiin liikkuminen ja tansseille ominaiset asiat ovat suuressa roolissa. Kilpaileminen ei ole pakollista, vaan voit tulla mukaan harrastusmielessä.

Tavoitteena on oppia liikkumaan musiikin tahdissa ja oppia toimimaan ryhmässä sekä parin kanssa.

o Ryhmätunnit pidetään 08.01.-22.04.2024, tunteja ei pidetä 12.2., 4.3. ja 1.4.2024

o Valmentaja: Mika Jauhiainen.

o Hinta: 95€/hlö (+ jäsenmaksu), hinta ei sisällä avainkoodia ja vapaaharjoitteluoikeutta. 145€/hlö (+ jäsenmaksu), sisältää avainkoodin ja vapaaharjoitteluoikeuden.

HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja.danceflow(at)gmail.com

o Ilmoittaudu mukaan

Ryhmässä käydään läpi tarkempaa lajitekniikkaa ja tanssien karaktäärejä.

o Ryhmätunnit pidetään yhteensä 16 kertaa. Ryhmää ei hiihtolomaviikolla

o Valmentaja: Mika Jauhiainen

o Ilmoittaudu mukaan

TIISTAI

 • Tunnit pidetään 09.01. – 16.04.2024, ryhmää ei pidetä hiihtolomaviikolla, Yhteensä 14 kertaa
 • Ohjaaja: Taru Hoffren
 • Hinta: 115€/hlö (+ jäsenmaksu). HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja@danceflow.fi

o Ilmoittaudu mukaan

o Rock’n’swing-tanssien perusteita aloittelijoille ja alle vuoden tanssineille. Mikäli olet vielä epävarma taidoistasi, voit aivan hyvin käydä alkeiskurssin uudelleen niin monta kertaa, että varmuus löytyy – aina on parempi ponnistaa ylöspäin tukevalta ja hyvältä pohjalta kuin rientää vauhdilla, mutta huterasti eteenpäin.

o Ryhmässä harjoitellaan Boogie Woogien ja Lindy Hopin perusteita ja se on tarkoitettu aloittelijoille sekä alle vuoden tanssineille. Voit katsoa tarkemmat lajikuvaukset ja kausisuunnitelman nettisivuiltamme. Kauden alussa tunneilla lähdetään liikkeelle nollasta, eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Viikkotunneilla harjoitellaan mm. vientiä ja seuraamista, perustekniikkaa, rytmiin tanssimista, perusaskelia ja -kuvioita. Tavoitteena on oppia Boogie Woogien ja Lindy Hopin perusteita mahdollistaen parin kanssa vapaan ja iloisen tanssin musiikkia tulkiten.

o Tunneillamme on käytössä vapaaehtoinen parinvaihto, joten voit ilmoittautua mukaan ilman paria.

o Ryhmätunnit pidetään 09.01.- 16.04.2024. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomaviikolla

o Lindy Hopin valmentajat: Terhi Tuulikannel ja Kalle Leskinen

o Boogie Woogien valmentajat: Jarkko ja Viivi Jetsonen

o Hinta: Taso 1 yht. 140€ tai Taso 1 + 2 yht. 170€ (muistathan maksaa myös jäsenmaksun 25€/kalenterivuosi).

HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja@danceflow.fi

o Ilmoittaudu

Ryhmään tuleva on tanssinut rock’n’swing-tansseja vähintään vuoden tai hankkinut harjoittelemalla vastaavat taidot. Harrastaja hallitsee lindy hopin ja boogie woogien perusaskeleet ja peruskuviot, pystyy tanssimaan oma-aloitteisesti keskinopeuksilla soitettuun musiikkiin molempia tansseja ja ymmärtää viennin ja seuraamisen sekä vartalonkäytön perusteita.

Ryhmässä jatketaan Boogie Woogien ja Lindy Hopin harjoittelua ja se on tarkoitettu Rock’n’Swing-tansseja vähintään vuoden tanssineille tai harjoittelemalla vastaavat taidot omaksuneille. Voit katsoa tarkemmat lajikuvaukset ja kausisuunnitelman täältä. Harrastajan tulee pystyä tanssimaan oma-aloitteisesti keskinopeuksilla soitettuun musiikkiin molempia tansseja ja ymmärtää viennin ja seuraamisen sekä vartalonkäytön perusteita. Tunneilla syvennetään perusaskeleiden ja kuvioiden osaamista Boogie Woogiessa ja Lindy Hopissa variaatioita unohtamatta. Tavoitteena on syventää Boogie Woogien ja Lindy Hopin perusteita mahdollistaen monimutkaisemmat kuviot vapaaseen vientiin musiikkia tulkiten.

Tunneillamme on käytössä vapaaehtoinen parinvaihto, joten voit ilmoittautua mukaan ilman paria.

Ryhmätunnit pidetään 09.01. – 16.04.2024. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla.

Lindy Hopin valmentajat: Terhi Tuulikannel ja Kalle Leskinen

Boogie Woogien valmentajat: Jarkko ja Viivi Jetsonen

Hinta: Taso 2 yht. 140€ tai Taso 1 + 2 yht. 170€.
Hinnat sisältävät salien vapaan käytön (muistathan myös jäsenmaksun: 25€/kalenterivuosi).
Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja@danceflow.fi

o Ilmoittaudu

Ryhmätunnit pidetään 09.01. – 16.04.2024. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomaviikolla. Yhteensä 14 opetuskertaa.
Ryhmä on tarkoitettu 2-3 -vuotiaille lapsille yhdessä vanhemman kanssa. Vikkelät Vipeltäjät harjoittelevat perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimista yhdessä oman vanhemman kanssa.

Ohjaaja: Taru Hoffren

Hinta: 65€/lapsi/kausi (+ jäsenmaksu). Ensimmäinen ”kokeilukerta” on maksuton (maksu vain lapsesta).

o Ilmoittaudu

KESKIVIIKKO

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin ja mukaan voit tulla combi, duo tai single -pyörätuolitanssijana. Ikärajaa tähän ryhmään ei ole, eikä myöskään aiempaa kokemusta pyörätuolitanssista tarvita.

o Ryhmätunnit pidetään 10.01. – 17.04.2024. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla. Yhteensä 14 ryhmäkertaa.

o Valmentaja: Harri Kokkonen ja Raili Tilli

o Hinta: 165€ (+jäsenmaksu 25€). Kausimaksu sisältää myös vapaaharjoittelumaksun + avainkoodin. Ensimmäinen kokeilukerta ilmainen. Avustajan tai pystytanssijan on maksettava Dance Flow:n kuluvan vuoden jäsenmaksu.

o Ilmoittaudu

Tämä ryhmä sopii niin aloittelijoille, kuin pidempäänkin tanssineille ja se monipuolistaa sekä tukee loistavasti muita lajeja. Latin Synchro on loistava harrastus myös heille, jotka haaveilevat vakio- ja latinalaistanssitanssin aloittamisesta, mutta paria ei tunnu löytyvän.

Tanssit rakentuvat muodostelmakoreografioista, joissa tanssijat liikkuvat ”synchrossa”, samassa tahdissa, kukin tanssien yksilöinä. Tanssiessa harjoitellaan mm. kuvioiden tekniikkaa, vartalonkäyttöä ja musiikin tulkintaa. Tavoitteena liikunnan ilo ja monipuolisuus.

o Ryhmätunnit pidetään 10.01. – 17.04.2024. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla . Yhteensä 14 ryhmäkertaa.

o Valmentaja: Harri Kokkonen

o Hinta: 115€/hlö (+ jäsenmaksu). HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja@danceflow.fi

o Ilmoittaudu

o EDC eli Easy Dance Club on helppo yhteisöllinen tanssiharrastusmuoto, joka perustuu kansainväliseen sequence dancing -formaattiin. Tansseissa käytetään kilpatansseihin perustuvia helppoja aihioita ja musiikkina käytetään kilpatanssimusiikkia tai erilisia kansanmusiikkikappaleita. Tunnin alkuun verrytellään ja lopussa venytellään.

o Ryhmätunnit pidetään 10.01-17.04.2023. Ryhmää ei pidetä hiihtolomaviikolla. Yhteensä 14 ryhmäkertaa.

o Valmentaja: Raili Tilli

o Hinta: 165€/hlö (+ jäsenmaksu) sisältää avainkoodin. HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja@danceflow.fi

o Ilmoittaudu

TORSTAI

o Ryhmässä tanssitaan latinalaisrytmein mm. seuraavia tansseja: samba, jive, paso doble, salsa, merenque, bachata, reggaeton. Tavoitteena on fyysisen kunnon kohottaminen, tanssin ilo ja riemu sekä oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantaminen. Ryhmä kokoontuu torstaisin.

o Ryhmätunnit pidetään 11.01. – 18.042024. Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla. Yhteensä 14 ryhmäkertaa.

o Valmentaja: Katja Vikla

o Hinta: 115€/hlö (+ jäsenmaksu). HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja@danceflow.fi

o Ilmoittaudu

PERJANTAI

 • Argentiinalaisen tangon tunneilla perehdytään alusta alkaen tanssin syvimpään olemukseen ja tekniikkaan, kuvioita unohtamatta.
 • Ryhmä on kaksituntinen, joista ensimmäinen tunti on varsinaista opetusta ja jälkimmäinen tunti ohjattu praktika. Praktikassa ohjaaja on antamassa ajatuksia/materiaalia/vinkkejä tanssiin. Ohjaaja vastaa myös musiikin soittamisesta. Ryhmän tavoitteena on tutustua Argentiinalaisen tangon taikaan musiikista ja liikkumisen ilosta nauttien.
 • Mukaan voit tulla yksin tai parin kanssa.
 • Ryhmätunnit pidetään 26.01. – 19.04.2024 . Ryhmiä ei pidetä hiihtolomalla eikä 29.3.2024. Yhteensä 11 kertaa.
 • Ohjaajina toimivat Kimmo ja Piia Jokivarsi
 • Hinta: 165€/hlö (+ jäsenmaksu). Hinta sisältää vapaaharjoittelumaksun ja avainkoodin. HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja@danceflow.fi

o Ilmoittaudu

SUNNUNTAI

Ryhmässä käydään läpi tarkempaa lajitekniikkaa ja tanssien karaktäärejä.

 • Ryhmätunnit pidetään: 14.01, 28.01, 18.02, 25.2, 03.03, 24.03, 07.04, 21.04, 12.05, 26.05. Yhteensä 10 kertaa.
 • Samoille päiville voi varata yksityistunteja. Varauksia hoitaa Mikko Mättö: mikko.o.matto@gmail.com
 • Hinta 140€/hlö
 • Valmentajat: Toni Tuominen ja Soile Näsänen

o Ilmoittaudu

o Tämä tunti on tarkoitettu vähintään yhden kauden ajan harrastaneille, joilla on peruskuviot kuudesta tanssista. Ryhmässä harjoitellaan samban, cha-chan ja jiven sekä valssin, tangon ja quickstepin perusteita sekä peruskuviosarjoja. Tunneilla käydään läpi alkeisryhmää enemmän myös lajitekniikan perusteita ja tanssia tukevia harjoitteita sekä lajeille ominaista rytmiikkaa. Tavoitteena on oppia vakio- ja latinalaistanssien perusaskelkuvioita eri tansseihin sekä oppia kuuntelemaan musiikkia ja tuntemaan omaa vartaloa sekä vartalonkäyttöä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, ilo ja mielekäs tekeminen ovat ryhmän tärkeitä tavoitteita.

o Ryhmätunnit pidetään 07.1.- 21.04.2024. Ryhmää ei pidetä 10.3., 31.3. ja 14.4. Yhteensä 13 opetuskertaa.

o Valmentajat: Ville Väätäinen ja Marika Pekkarinen

o Hinta: 115€/hlö (+ jäsenmaksu). Ensimmäinen ”kokeilukerta” on maksuton. HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja@danceflow.fi

o Ilmoittaudu

o Tämä tunti on tarkoitettu vähintään kahden kauden ajan harrastaneille. Ryhmässä harjoitellaan samban, cha-chan ja jiven sekä valssin, tangon ja quickstepin kuviosarjoja, lajitekniikan perusteita ja tanssia tukevia harjoitteita sekä eri lajien rytmiikkaa. Viikkotunneilla käydään tarvittaessa läpi myös kilpailemiseen liittyviä asioita, joka ei kuitenkaan ole välttämättömyys ryhmässä käynnille. Tavoitteena on oppia erilaisia vakio- ja latinalaistanssien askelkuvioita eri tansseihin sekä oppia kuuntelemaan musiikkia ja tuntemaan omaa vartaloa sekä vartalonkäyttöä paremmin. Myös kokonaisvaltainen hyvinvointi, ilo ja mielekäs tekeminen ovat ryhmän tärkeitä tavoitteita.

o Ryhmätunnit pidetään 07.01. – 21.04.2024. Ryhmää ei pidetä 10.3., 31.3. ja 14.4. Yhteensä 13 opetuskertaa.

o Hinta: 165€/hlö (+ jäsenmaksu) sis. avainkoodin. HUOM! Mikäli käyt kahdessa tai useammassa eri ryhmässä, olet oikeutettu saamaan -25% alennuksen edullisemman/edullisempien ryhmien kausimaksuista. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä ennen ilmoittautumista: taloudenhoitaja@danceflow.fi

o Ilmoittaudu